Blog

13-6-2024

In samenwerking met Jan Deuzeman ga ik een portret middag organiseren. 

20 juli van 13:00 tot 16:00 kun je foto's  laten maken voor je cv of sociale media. Dus zet deze datum vast in je agenda!

Meer informatie en de boekingssite komen binnenkort online. Dus hou de socials in de gaten. 

22-05-2024

Twijfels hebben over het voortzetten van boudoirfotografie. Het is normaal om af en toe te twijfelen, vooral als je vooruitgang wilt boeken in je carrière. Misschien kan ik wat tijd nemen om na te denken over wat me precies dwarszit en waarom ik twijfel. Maar het is zo'n mooie tak van fotografie, maar ook heel lastig. En op dit platform wordt het me ook niet makkelijk gemaakt. Misschien helpt het om met andere fotografen te praten en hun perspectief te horen. Uiteindelijk moet je doen waar je gepassioneerd over bent en waar je je goed bij voelt. En die passie is er zeker, maar....... ja er is een maar. Assortiment uitbreiden of toch hierbij blijven, het is zo lastig allemaal.

06-05-2024

Shoot met Gucci.

Als je een angst hebt voor spinnen, ga je toch gewoon een shoot doen met een vogelspin 😬

In het begin doodeng, maar na een tijdje ben je zo in bubbel met foto's maken, dat je de spin niet eens meer ziet. 

Dus toen ging het beter.

Zelf als het einde nog over mijn hand laten lopen. 

Weer een ervaring rijker ❤️

15-04-2024

Angsten overwinnen dat hoort ook een beetje bij de visie van mijn bedrijf. Het beste in jezelf naar boven halen. En jezelf weer op nummer 1 zetten. Lastig, maar soms even heel fijn. Afgelopen weekend heb ik mijn grootste angst voor een gedeelte overwonnen. Ik ben alleen met de auto naar Medemblik gereden. Daar woont een model/vriendin van me. Angst voor lange afstanden rijden en snelwegen. Sommige mensen snappen het niet. Maar dat verkeer om me heen. Pfff wordt er gek van. Maar ik heb het gedaan. Overnachting in Schagen en 's avonds nog even naar mijn geliefde Petten gereden. En zondagmorgen na een lekker ontbijt weer terug gegaan. Voor herhaling vatbaar! Trots op mijzelf.

27-03-2024

Wauw! Wat een weekend was het. En wat was het druk. Veel mooie reacties op mijn foto's gehad. En natuurlijk zijn er ook mensen die langslopen en het niets vinden. Prima. Dat is "kunst" de een vind het mooi de andere niet. Dat is ook het mooie eraan. En het moet nog steeds even landen. De lokale tv zender heeft ook een mooi item gemaakt over de expositie.  Is te vinden op YouTube van DeltaTV.

https://youtu.be/7HknlXnuN8E?si=ZLyhx2jwunIzG36w Vanaf 5 minuten ongeveer mijn interview. 

Doodeng, maar achteraf toch wel erg leuk. Zondagmiddag tegen 16:00 uur begonnen met opruimen. En toen brak ik. Alle spanning kwam eruit. En dan even janken en daarna weer door. Ja, hoort erbij, denk ik dan maar. Iedereen die geweest is en ik helaas niet heb gesproken. Dank jullie wel. Dit geeft zoveel energie om ermee door te gaan! En we hebben nu alweer zin om een volgende te organiseren. Wordt vervolgd. 

Nogmaals bedankt 😘

14-03-2024

 

Voorbereidingen voor de expositie in volle gang. Het aftellen is begonnen. Volgende week vrijdag alles opbouwen. En dan zaterdag en zondag knallen. En weet je, eigenlijk vind ik het doodeng.  Mensen gaan mijn foto's beoordelen. Is toch een dingetje hoor. Maar als ik verder wil, moet ik er gewoon even doorheen. En het zal allemaal wel loslopen. De serie is zo gaaf geworden en ik ben er trots op! Een leuke groep mensen die meedoen. De gezelligheid was er in ieder geval al gisteravond.  Zie ik je dan? 

29-01-2024

Save the date! 

Foto's zijn klaar en onderweg. 

Wat was het een mooi, maar ook heftig project. 

Alle dames die hebben meegewerkt wil ik bedanken. 

1 shoot heeft me tot tranen geroerd.  En we hebben even samen zitten huilen. Hoe mooi kan fotografie zijn? 

Wil je zien hoe de serie is geworden? Wees welkom in het weekend van 23 en 24 maart. 

15-01-2024

Het expositie project is in volle gang. Maar waar ben ik aan begonnen. Blij met de mensen die me willen helpen. Maar het blijkt lastiger dan je denkt. Iets "uitbeelden" wat je moeilijk vind. En dan moet ik mijzelf ook in allerlei bochten wringen om een mooi resultaat te leveren. Wat gaat het gaaf worden. 

Alleen twijfel om alles in zwart wit te doen of toch nog kleur 🤷🏼‍♀️ Tijdens de expositie op 23 en 24 maart zijn ze live te bewonderen in Vroomshoop ❤️ Dus noteer deze datum vast 😘

31-12-2023

Een jaar met ups and downs. Mijn gezondheid gaat gelukkig met kleine stapjes vooruit. En af en toe val ik terug. Maar dat geeft niet. Dan is het ook even nodig om alles weer op een rijtje te zetten. 

Het was een jaar met mooie lichtpuntjes. Mijn eigen bedrijf begonnen. En wat ben ik daar trots op. 

Volgend jaar gaat een mooi fotografisch jaar worden. Leuke dingen op de planning. Expositie voorbereiden. Dus kom maar op 2024! 

Voor nu een fijne jaarwisseling en een mooi 2024! 

Let love rule! 

19-12-'23

 

En dan sta je gewoon met je foto's in MIRROR magazine in Amerika. Hoe gaaf is dat? 

Liever natuurlijk een Nederlands blad gehad. Maar wie weet wat dit gaat brengen. 

Zo trots dat het met de kerstfoto's van Daniëlle Hoek zijn. Ook deze lieve schat verdient het. Ze werkt er zo hard voor. En ben blij dat ik haar fotograaf mag zijn. 

Samen gaan we ver komen lieverd 😘

02-11-2023

Toen ik de eerste foto's van mijzelf maakte in boudoir stijl, durfde ik ze eigenlijk niet te plaatsen. Onzeker over mijzelf. Durf ik dit wel? En wat zullen de reacties wel niet zijn? 

Dat punt ben ik gepasseerd en het heeft me zoveel zelfvertrouwen gegeven om dit door te zetten. Langzaam kom ik weer bij mijn ware ik terug. Die zat heel diep weggestopt in een donker hoekje. En zoals iemand vandaag zei tegen me; Dan straal je zoveel kracht en energie uit . Misschien zelfs wel verlangen..... zo sterk en kwetsbaar tegelijk. Kijk de wereld in met een blik, kom maar op! Dankbaar voor deze woorden. En deze onzekere muts gaat het rocken!!

01-11-2023

Langzaam valt het masker wat ik droeg van me af. Zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en liefde voor mijzelf. Het was even zoeken, maar langzaam vind ik mijn weg terug.

#zelfvertrouwen #selfconfidence #weesjebestezelf

21-10-2023

Ideeën uitwerken en kennis opdoen. Zo leuk en leerzaam. Ik had ergens een foto gezien en die wilde ik graag maken op mijn manier. Daar had ik even extra handjes voor nodig. 

Dus collega Vincent ingeschakeld. Plan gemaakt. We zouden eigenlijk het bos in om de sfeer na te bootsen. Maar helaas gooide regen roet in het eten. Dus plannen gewijzigd en binnen shooten. 

Super gezellig gehad. En wat een gaaf resultaat. 

29-09-2023

Ik heb het gewoon gedaan. Per 01-10-2023 is het officieel! Ik ga mijn droom volgen. Rustig aan beginnen, want door mijn enthousiasme kan ik natuurlijk weer terug vallen. En dat wil ik niet. We gaan zien wat de toekomst gaat brengen. Ik heb er zin aan. Weesjebestezelf is officieel van mij!!!

23-09-2023

 

Ik ga proberen jullie een beetje op de hoogte te houden van alles. 

Wat was het een heftige periode de afgelopen weken. En ondanks dit alles, voel ik me eigenlijk heel goed. Mijn energie komt weer terug en mijn hoofd werkt weer een beetje mee. Alleen afgelopen donderdag niet. Probeerde een bureau in elkaar te zetten, maar zag het gewoon niet. Welkom covid hoofd. Ja, dit heb ik aan de corona besmetting van febr. '22 overgehouden. Maar het houdt me niet meer tegen om de dingen te doen die ik leuk vind. En waar ik gelukkig van wordt. En ik krijg er zo ontzettend veel energie van. 

En dan afgelopen week eindelijk de stap gezet. Ik heb een KVK aangevraagd. Ik ga het echt doen. En wat ben ik trots op mijzelf. Ik wil vrouwen het zelfvertrouwen geven dat ze er mogen zijn. En dat ze het waard zijn. Geloof in jezelf en zet jezelf op nr.1. Dat is zo ontzettend belangrijk. 

En door deze stap te zetten hoop ik meer vrouwen te inspireren om dit te doen. 

Ik vind het doodeng, maar heb vertrouwen in mijzelf dat dit gaat lukken. Ik heb zin in deze mooie toekomst. 

 

 

Je hebt al de grootste liefde van je leven, 

je beseft het gewoon niet totdat je het vind.

Dat ben je zelf!