Eind April ben ik in contact gekomen met Mathilde. Laat ik haar maar gewoon zo noemen. En dat allemaal door een filmpje op Instagram. Met jezelf op nr. 1 zetten. Het had hem in tranen geroerd. Ja, jullie lezen het goed. HEM! En hij kleed zich graag als vrouw met baard. En na veel contact te hebben gehad met elkaar, en een kop koffie te hebben gedronken in de studio. Moest het doorgaan. Hij wilde boudoir foto's van Mathilde. Wat gaaf om deze vraag te krijgen. Alleen moest ik er wel even over nadenken. Maar hoe mooi is het dat iemand je het vertrouwen geeft om deze foto's te maken. En na even nadenken en wat overdenkingen, dacht ik, waarom niet. Ik sta immers achter mijn naam. WEES JE BESTE ZELF! en daar hoort dit ook bij. Zijn wie je wilt en mag zijn. Er zou gewoon meer begrip voor moeten zijn. Elkaar accepteren zoals we zijn. Dan hoeven we niet met "geheimen" rond te lopen. 

Dus alles geregeld. Visagiste (dat kan ik helaas niet zo goed) datum geprikt. En toen op de bewuste zaterdag ochtend, telefoon. Visagiste ziek. En nu??? Balen, Mathilde bellen en afzeggen. Helaas wat een baal moment voor beide. Maar de draad weer opgepakt en een nieuwe afspraak gemaakt voor de shoot. 

Zaterdag 2 September was het dan eindelijk zo ver. We gaan shooten!! En wat was het een mooi proces om te zien. Hoe kan iemand veranderen als er make-up op gaat. Je zag hem met de minuut veranderen. En wat was het mooi. En dan de lovende woorden van Mathilde. Dat ik als een cheeta in de vensterbank om de juiste beelden vast te leggen. Ik heb namelijk het hele proces vastgelegd. En toen moest er natuurlijk kleding gekozen worden. Nou menig vrouw is er jaloers op ;) Wat een gaderobe.  

En dan foto's maken. Even loskomen en ondertussen mooie gesprekken voeren. Wat ben je toch een mooi mens. En wat heb ik hier van genoten. En 's avonds natuurlijk direct alles bewerken en naar je toe sturen. En dan krijg ik een reactie van je terug; er zitten er een paar tussen die zijn zo puur, je kunt zo bij me naar binnen kijken. Je ziet mijn innerlijke IK! Wat een mooie serie, het is echt puur. WAUW!                                                       En de partner was ook in tranen geroerd door wat we samen hebben neergezet. 

En dan kwam vandaag (16 September) een berichtje van je dat ik de foto's mag delen. Hoe gaaf en mooi is dit dan. En ontzettend dankbaar dat het mag. En dat je dus besloten hebt om jezelf te zijn. En dat wil ik dus bereiken. Dank je wel dat ik dit mooie avontuur met je mocht meemaken. 

En vergeet niet waar het ooit mee begon, zet jezelf op NR.1